Најбрзо растечки класифицирани огласи портал на Македонија

Zaprodazba.mk продолжува да расте од ден на ден. Ние работиме напорно за да служиме најдобар и безбеден класифициран портал на Република Македонија.

За 2 месеци, достигнавме 107 членови и 257 реклами. Овој број брзо се зголемува од ден на ден.

Нашата визија стана најдобар и популарен класифициран портал на Република Македонија. За да ја достигнеме оваа визија, работиме напорно и се обидуваме да го правиме најдоброто од себе.

Во Zaprodazba.mk, можете да ги објавувате вашите реклами целосно бесплатно. За да се регистрирате бесплатно кликнете овде.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *